Home » Nieuws » Internationaal » EK Beloften – Hanne Maudens: “Zou mooi zijn om via EK naar Doha te kunnen”
Foto: Jeroen De Meyer

EK Beloften – Hanne Maudens: “Zou mooi zijn om via EK naar Doha te kunnen”

Morgen mag Hanne Maudens de spits afbijten op het EK voor beloften. Maudens mag zich voor de tweede keer dit jaar opmaken voor een zevenkamp. In Götzis kwam de meerkampster al tot 6.082 punten. Voor het EK mikt Maudens hoger aangezien ze echt heeft toegewerkt naar deze tweedaagse. Over medailles spreken blijft moeilijk aangezien de concurrentie, met onder meer de Française Solène Ndama en Alina Shukh, zeer sterk is. Vanaf zaterdag wordt de focus verlegd naar het verspringen, waar de VS-atlete eveneens ver kan eindigen. Een reactie daags voor de start van de zevenkamp kan u hieronder beluisteren.