De Belgian Falcons zullen het EK in Rome niet verlaten met een medaille, al waren ze daar heel dichtbij. Kobe Vleminckx, Ward Merckx, Antoine Snyders en Simon Verherstraeten sprintten als vierde binnen op dertien honderdsten van het podium. Hun eindtijd bedroeg 38″65.

Tijdens de reeksen van de 4x100m maakten de Belgian Falcons indruk door tweede te worden in hun serie. Het gaf vertrouwen, maar iedereen begon vandaag weer vanaf nul.

Kobe Vleminckx mocht als de vertrouwde startloper als eerste zijn ding doen. Hij liet Ward Merckx als derde aan zijn tocht beginnen. Die verloor twee plaatsen, maar dat maakte Antoine Snyders deels goed. Slotloper Simon Verherstraeten mocht als vierde de laatste rechte lijn zo snel mogelijk proberen afhaspelen. Het hele kwartet deed het goed met een vierde plaats in 38″65 als uitkomst, maar een medaille zat er helaas niet in.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in