Goed nieuws is in tijden van de coronacrisis schaars, maar voor Jonathan Borlée volgde gisteren wél mooi nieuws. De Belgian Tornado en snelste man ooit op de baanronde in ons land verwelkomde namelijk een tweede kindje. Borlée is duidelijk in de wolken dankzij de geboorte van een zoontje, aangezien hij het zelf aankondigde via Instagram. 

De afgelopen weken waren door de coronacrisis enerzijds en de vele dopingschorsingen anderzijds niet meteen de mooiste voor onze sport. Voor Jonathan Borlée was er gisteren wél heuglijk nieuws. Borlée werd namelijk voor de tweede keer papa. Na een dochtertje in 2017 verwelkomen de Belgian Tornado en zijn vriendin Mathilde nu een zoontje. De baby en mama stellen het allebei goed. Het worden drukke tijden voor coach én grootvader Jacques Borlée, die de komende maanden in principe ook een vijfde kleinkind mag verwachten. Voormalig olympisch kampioene Olivia Borlée kondigde namelijk in oktober aan zwanger te zijn van een eerste kindje.

Op trainingsvlak zijn de broers Borlée sinds midden oktober gestart aan hun voorbereidingen op het uiterst belangrijke jaar 2021. Zowel Kevin als Jonathan Borlée zijn op weg naar hun vierde Olympische Spelen. Het duo gaf eerder dit jaar aan nog zeker tot en met 2022 op de piste te willen staan.