Vandaag begint in Doha het WK atletiek. 29 landgenoten geven er het beste van zichzelf in de verzengende Qatarese hitte, al is er in het Khalifa International Stadium wel airco. Ook Atletieknieuws is vertegenwoordigd, zodat u van thuis uit alles tot in het kleinste detail kan volgen.

U weet ondertussen wat u aan ons heeft: wedstrijdverslagen onmiddellijk na elke proef met één of meerdere Belgen, live-updates van de meerkampen en een hele hoop interviews, zowel geschreven als in video. We gaan dit jaar nog net dat tikkeltje verder met ook dagelijkse aandacht voor de Nederlandse prestaties en telkens een vooruitblik op het avondgebeuren met een interessante naam uit het atletiekmilieu.

Ook op het WK in 2017 in Londen was Atletieknieuws al present, toen voor het eerst op een mondiaal toernooi. De Britse hoofdstad was nog min of meer bij de deur, maar ook in Qatar – pal in het Midden-Oosten – zijn we van de partij. Journalisten ter plaatse in de woestijn zijn Jolien De Bock en Milan Augustijns. Zijn doen er de komende tien dagen alles aan om u up-to-date te houden.