2018 werd alwéér een topjaar voor de nationale en internationale atletiek. We weten het, sinds de start van Atletieknieuws in 2013 dreigen we wat in herhaling te vallen, zo bij het resumeren naar het jaareinde toe. Om u echter te overtuigen van de pracht en praal van afgelopen jaar op atletiekgebied stellen we traditiegetrouw en met veel plezier ons jaaroverzicht voor.

Een prominente plaats in het toplijstje van 2018 wordt alweer ingenomen door – wat dacht u – de kampioenschappen van afgelopen zomer, met vooral de topprestaties van Sacoor, Naert en de Borlées die frequent in de spotlights kwamen. Dat atletiek een grote brok emotie is, merk je vooral in de drie meest bekeken interviews met prachtige en diep emotionele getuigenissen van (opnieuw) Sacoor, Moriau en Eykens. 2018 werd ook het jaar waarin onze social media verder uitgroeide (zie enkele topposts op Facebook hieronder), met daarnaast ook de verwelkoming van een nieuw (en populair) broertje (zie helemaal onderaan).

Alvast veel (na)leesgenot en op naar een even prachtig 2019! Wat onze medewerkers trouwens zelf het meest getroffen heeft in het afgelopen atletiekjaar, vind je trouwens hier.

Meest gelezen artikels

1. WK Junioren: Sacoor zorgt voor historische wereldtitel op 400m

2. 24 atleten mogen ons land verdedigen op EK veldlopen in Tilburg

3. Nafi Thiam verpulvert in Götzis wereldrecord hoogspringen binnen een zevenkamp

Meest gelezen wedstrijdverslagen

1. Volg hier Götzis dag twee: Live-updates en projecties

2. Volg de IFAM Indoor van dichtbij met onze live-updates [+live-results]

3. Volg hier de eerste dag van Thiam, Maudens en Vidts in Berlijn [live-updates+projecties]

Populairst op Facebook

Meest bekeken interviews

Populairst op Instagram

https://www.instagram.com/p/BmTxPA3FbaR/

https://www.instagram.com/p/BnLVMa1Fn5C/

https://www.instagram.com/p/BmT2WSolQu2/