De IFAM outdoormeeting werkt voortaan met minima. In 2017 liep het programma, met ruim boven de 2.000 deelnemers, van 10 uur ’s morgens tot net geen 2 uur ’s nachts. De meeting barstte uit zijn voegen, en dus komen er voor de negende editie op 26 mei minima om te kunnen deelnemen.

“We hebben als organisatie enkele knopen doorgehakt”, zegt Kim Barbé. “We werken voortaan voor alle disciplines met minima. Ook wij vinden dit een jammere zaak, want we wilden een meeting voor iedereen blijven. Maar de keerzijde van het succes dwingt ons tot deze maatregel. Het is een logische stap in de ontwikkeling tot een internationale meeting.”

Voor de meeste loopnummers zijn er concrete minima, voor de kampnummers wordt er een selectie gemaakt door de organisatie. Er wordt alleen met voorinschrijvingen gewerkt voor IFAM, de dag zelf inschrijven kan niet. Hieronder vindt u alle minima terug.