Imana Truyers sleepte gisteren in Brussel haar eerste Belgische veldlooptitel bij de senioren in de wacht. De CABW-atlete liep een aanvallende wedstrijd en kon grote concurrente Sofie Van Accom in de derde ronde definitief achterlaten. Truyers vond in het Park van Laken een parcours op haar maat en dankzij haar sterke prestatie kwam ook de eindoverwinning in het Easykit CrossCup-klassement niet meer in gevaar.

Op het Slotgala van het regelmatigheidscriterium lieten we de nationale kampioene uitgebreid aan het woord. Ze raakt naast het afgelopen veldloopseizoen ook de ambities voor de zomer aan, waar ze voor het eerst haar kans zal wagen op de 10.000 meter. Bekijk het volledige interview via de video hierboven.

1 REACTIE

  1. Imana,compliment nast jouw knape prestatie jij spreek goed nederlands.
    Beste wensen.

Reacties zijn gesloten.