Het EK atletiek strandt deze zomer neer in Duitsland. Van 7 tot 12 augustus is het Berlijnse Olympiastadion de plaats waar men moet zijn voor topatletiek. Dat zijn de supporters duidelijk niet ontgaan. Met nog iets minder dan 200 dagen tot het EK zijn er reeds 125.000 tickets verkocht.

Als u van plan was om zaterdagavond 11 augustus naar Berlijn te gaan voor het EK atletiek dan zal u snel moeten zijn. Deze tickets, en ook die van de slotdag, zijn bijna volledig uitverkocht. Meer nog, in totaal zijn reeds 125.000 toegangskaarten de deur uit. Dat is een record volgens de Europese atletiekfederatie.

Voorlopig werden al heel veel plaatsen van de onderste rij van het stadion verdeeld. Op de bovenste rij is er wel nog veel plaats over, al hangt dat af van dag tot dag. Wie snel nog kaartjes wil kopen kan dat via deze link.