Over anderhalve week is het opnieuw tijd voor het Belgisch kampioenschap Alle Categorieën in Brussel. Het BK biedt een uitgelezen kans om een startbewijs af te dwingen voor een van de internationale zomerkampioenschappen.

Niet alle Belgische sterkhouders tekenen in het weekend van 1 en 2 juli present. Nafi Thiam is ongetwijfeld de grootste afwezige, zij kondigde eerder deze week al aan dat ze niet zal kunnen aantreden wegens een knieblessure. Maar niet getreurd: met onder meer Philip Milanov, Anne Zagré, Eline Berings, Axelle Dauwens, de broers en zussen Borlée, Thomas Van der Plaetsen en kersvers Belgisch recordhouder Ismael Debjani zullen de supporters aardig aan hun trekken komen.

De volledige deelnemerslijst vindt u hier, volgende week kunt u op deze site terecht voor een uitgebreide preview.