Vandaag is het de beurt aan DCLA om de zesde Flanders Cup-meeting van het seizoen te organiseren. In Kessel-Lo zijn dit jaar opnieuw tal van nationale toppers aan het werk te zien, met ook vier Belgische Olympische atleten. Zowel Pieter-Jan Hannes (800m), Louise Carton en Renée Eykens (1500m) als Michael Bultheel (tempomaker 800m) testen op de Meeting voor Mon nog een laatste keer hun benen vooraleer ze het vliegtuig opstappen richting Brazilië. Hieronder vindt u alle nodige info om deze wedstrijd te volgen.

Het programma voor vandaag vindt u hier.

De deelnemerslijst voor het hoofdprogramma kunt u hier bekijken.

De live-results vindt u via deze link.

En tot slot nog een aangenaam nieuwtje: nadat Lier meer dan een maand geleden uitpakte met de livestream van de B-meeting, heeft ook de organisatie van de FC-meeting in Leuven ervoor gekozen om hun wedstrijd live in beeld te laten brengen. Via onderstaande video kunt u de Meeting voor Mon live volgen van ongeveer 17u45 tot 20u15, veel kijkplezier!

Livestream: