Na het EK junioren in Eskilstuna en het EK cross in Hyères trekt Atletieknieuws aanstaande maandag voor de derde keer met een team naar een internationaal atletiekkampioenschap. In Amsterdam zijn we er zowel met fotocamera en pen & papier bij, maar ook de videocamera’s gaan weer mee!

Het EK op de piste nadert met rasse schreden. Dinsdag wordt de openingsceremonie gehouden op het Museumplein in Amsterdam, op woensdag weerklinkt het eerste startschot. Na avonturen in Eskilstuna en Hyères, trekken we deze keer naar het niet zo verre maar minstens even idyllische Amsterdam. Met een ruime delegatie, want fotograaf Jeroen De Meyer wordt omringd door drie collega’s: Milan Augustijns, Quinten Lafort en Simon Van Glabeke. Vanaf woensdag zijn al onze reporters ter plaatse en zullen ze hun uiterste best doen om het EK als het ware tot in uw woonkamer te toveren. Wij zorgen voor verslaggeving op de wedstrijddagen, zowel door middel van live-updates (tienkamp), afzonderlijke artikels als een dagelijks sfeerverslag. Ook de foto’s en video-interviews komen zo snel mogelijk tot bij u.

Ook onze Snapchat-account maakt dit toernooi de verplaatsing naar Nederland. Wilt u op de hoogte worden gehouden van foto’s en video’s achter de schermen, voeg ‘Atletieknieuws’ dan snel toe tot je vriendenlijst. Meer daarover hier.

Vanaf 6 t.e.m. 10 juli is dit Olympisch stadion onze werkplek. - Foto: Wikimedia Commons
Vanaf 6 t.e.m. 10 juli is dit Olympisch stadion onze werkplek. – Foto: Wikimedia Commons