Eline Berings komt volgende week zaterdag in “haar” Topsporthal voor het eerst in actie na een lange revalidatie. De Gentse hordeloopster scheurde begin mei de kruisband van haar knie en zag zo haar zomerseizoen in rook opgaan. Het was een grote domper voor de atlete van RCG, zeker na de erg sterke winter die ze achter de rug had. Berings werkte in de luwte aan haar terugkeer en maakte zopas bekend op haar website dat ze aanstaande zaterdag op de IFAM Indoor aan de start komt. Het BK AC staat ook op de planning van de hordeloopster.

Publiekslieveling Berings zorgde vorig jaar op de IFAM indoor voor het hoogtepunt van de avond door naar een schitterende 7″98 te snellen op de 60m horden. Die knalprestatie kan u hier nog eens herbeleven. Waar Berings momenteel toe in staat is, valt af te wachten, maar de Gentse kan voor eigen publiek altijd net dat tikkeltje meer.

De 60m horden op de IFAM Indoor bij de vrouwen belooft een waar spektakel te worden met onder meer de Franse atletes Celine Decaux en Sandra Gomis, maar ook de Nederlandse Rosina Hodde en Nadine Visser. Uit Belgische hoek mag Berings vooral tegenstand verwachten van Sara Aerts.

Tickets voor de IFAM Indoor kan u hier bestellen.