Morgen, op zaterdag 10 mei, vindt in het Nederlandse Lisse de ‘Ter Specke Bokaal’ plaats. Jaarlijks binden toch al enkele klinkende namen hun spikes aan voor deze pistemeeting, en dat is ook dit jaar niet anders.

De organisatie van de ‘Ter Specke Bokaal’ is al aan de 32e editie toe en wist ook dit jaar enkele bekende atleten te strikken. Dafne Schippers,, Maureen Koster, Marlou Van Rhijn, Nadine Broersen, Koen Smet, Khalid Choukoud en nog enkele andere Nederlandse toppers tekenen alvast present. Wij kijken natuurlijk meer uit naar wat de Belgen uit hun hoed kunnen toveren. Junior Vanessa Sterckendries gaat zo in Nederland op zoek naar het WK-minimum in het hamerslingeren, of op z’n Hollands ‘kogelslingeren’. Op de 1000m vinden we een aantal sterke Belgische heren terug. Onder meer Isaac Kimeli, Thomas De Bock, Bert Pluym, Stijn Baeten, Maarten Mortelmans en Kim Ruell zullen er tweeënhalve rondes afwerken.

De deelnemerslijst van de ‘Ter Specke Bokaal’ vindt u hier.

De live-results kunt u hier raadplegen.