Het EK veldlopen staat voor de deur. Morgen wordt het lange wachten eindelijk beloond en wordt het uitkijken naar wat de 12 geselecteerde landgenoten kunnen klaarspelen. Hieronder vindt u alle belangrijke informatie om het EK op de voet te volgen.

De online livestreaming zal via deze link te volgen zijn. Ook Sporza tekent dit jaar opnieuw present.  Meer informatie over hun uitzendplannen vind je hier. Word je liever begeleid door Frans commentaar, dan kan je al vanaf 12u30 terecht op La Deux, BBC 2 kiest voor een samenvatting die begint om 16u50.

Voor alle officiële info verwijzen we je door naar de website van Chia 2016. Deze vind je hier.

Het algemene uurrooster (printbaar) bekijk je dan weer hier. De deelnemerslijsten vind je hier.

Onze voorbeschouwing voor de wedstrijden van de senioren lees je hier, die van de beloften hier en die van de junioren hier. Wil je wat meer te weten komen over het parcours dat onze Belgische atleten in Chia voorgeschoteld krijgen, klik dan hier.

Alle resultaten zijn live te volgen via deze link .

Sporza komt met een livestream van start tot finish. Of die van commentaar voorzien wordt is nog niet bekend. U vindt die stream hier.

Het programma van de Belgen 

programma-belgen-chia