Sally Pearson en Michelle Jenneke komen eind juni naar ons land voor de meeting in Nijvel. De organiserende club CABW wist de twee Australische hordeloopsters te strikken.

Pearson en Jenneke tekenen 28 juni in Nijvel present en zien de wedstrijd als voorbereiding op de Commonwealth Games. Deze vinden van eind juli tot begin augustus plaats in Schotland. Beide dames zullen uitkomen op de 100m horden. Pearson is de Olympisch kampioene van 2012 en heeft ook een wereldtitel, zowel indoor en outdoor, op haar naam staan. Op het WK laatsleden in Sopot greep ze wel nipt naast goud en moest ze zich tevreden stellen met zilver. Jenneke is dan weer gekend van haar danspasjes voor de start die haar in 2012 bekend maakten. Verder fungeert ze de laatste tijd vaak als fotomodel en kan ze goed uit de voeten op de hoge horden. Weet u nog altijd niet wie Michelle Jenneke is of kunt u haar niet voor de geest halen? Onderstaand filmpje zal u helpen.