asvo
Vandaag verdedigden de dames hun clubkleuren voor de nationale en federale interclub. Voor winst in de tweede landelijke a werd gestreden in Lier. Het was ASVO die de overwinning pakte en volgend jaar mag uitkomen in de eerste afdeling van de VAL.

ASVO won vandaag in Lier de interclub in de tweede landelijke a . Met 123 punten had het 5 punten voorsprong op AVR. Thuisploeg Lyra werd 3de met 114.5 punten. SGOL werd laatste en zal volgend jaar in 3de landelijke moeten aantreden. Opmerkelijke prestaties waren er onder meer van cadette Judith Dillens van EA die op de 100m naar 12″32 snelde. AVR domineerde de halve fond en fondnummers met overwinningen van Gallein op de 800m, Maveau op de 1500m en Veerle Dejaeghere op de 3000m. Die laatste bleef Hanna Vandenbussche voor. Opmerkelijk is hier dat Veerle Hanne haar trainster is.

Bekijk hier de volledige resultaten.

Bekijk hier de puntentelling.

RCT pakt overwinning in de 2de landelijk b

RCT heeft vandaag de overwinning gepakt in 2de landelijke b. (later meer)