Nog minder dan twee weken en dan opent loopspeciaalzaak Runners’ lab de deuren van hun nieuwe vestiging in Roeselare. Tijdens het openingsweekend op 16 en 17 december kan je een eerste keer een kijkje komen nemen. Vanaf maandag 18 december is het mogelijk om een afspraak in te plannen voor loopschoenadvies, spikes, steunzolen, etc.

De eerste in West-Vlaanderen

Bereikbaar zijn over heel Vlaanderen is iets wat al jaren hoog op de agenda staat bij Runners’ lab. Met vestigingen in Zwijndrecht, Antwerpen, Gent, Zaventem, Paal-Beringen en Rumst was het een kwestie van tijd alvorens de West-Vlaamse regionen een filiaal mochten verwachten.

Op zaterdag 16 december is het dan zo ver. Runners’ lab rolt die dag de rode loper uit voor de opening van hun zevende vestiging. De exacte plaats van het hele gebeuren? Roeselare!

In het nieuwe pand wordt hun gekend Footscan® systeem uitgerold op de 30m lange loopstrook. Ook de persoonlijke werkwijze, het uitgebreid aanbod aan topmerken, de exclusieve(re) modellen van spikes en de passie voor lopen wordt allemaal meegenomen.

Maak je afspraak

Het weekend van 16 en 17 december huldigt Runners’ lab hun nieuwe winkel in tijdens een feestelijk openingsweekend. Iedereen is welkom om een bezoek te brengen aan de nieuwe winkel en om de omgeving al lopend te komen verkennen. Het volledige programma van het openingsweekend ontdek je hier.

Kan je niet aanwezig zijn tijdens het openingsweekend? Vanaf maandag 18 december gaan de adviseurs over op de normale winkelwerking. Maak een afspraak voor schoenadvies, steunzolen, sportbeha-advies… om wachtrijen te vermijden. Of spring van maandag tot zaterdag eens binnen in de Oekensestraat 173, 8800 Roeselare.

Disclaimer: dit bericht komt er op basis van een sponsorovereenkomst.