Vaarwel zomerseizoen, hallo wegwedstrijden en veldlopen. Zit er nog voldoende energie in de benen om het seizoen nog iets langer door te trekken? Of bent u nog op zoek naar een wedstrijd om het winterseizoen af te trappen? Dan heeft u met de Zolder 5K Speedrun powered by adidas en de Runners’ lab Ekiden twee steengoede opties.

Race op een unieke wedstrijdlocatie tijdens de Zolder 5K Speedrun

Op zondag 2 oktober maakt het racecircuit in Zolder plaats voor snelle benen. Iets minder geoliede machines dan gewoonlijk, maar daarom niet minder flitsend. De Zolder 5K Speedrun powered by adidas beschikt over alle elementen om je PR met succes aan te vallen.

En met die elementen bedoelen we een unieke wedstrijdlocatie, een snel en gehomologeerd parcours, een beperkt aantal plaatsen – zodat je alle ruimte hebt om die grote foulé boven te halen – en een sterk deelnemersveld. Onder meer Thomas De Bock, Simon Debognies, Dorian Boulvin, Tim Van de Velde en Stijn Baeten bevestigden al hun komst.

Slechts 150 atleten krijgen de kans deel te nemen aan deze bijzondere vijf kilometer op de weg. U kan één van hen zijn. Schrijf u snel in via deze link.

Foto: Runners’ lab

Ga de strijd aan met het Runners’ lab Athletics Team

Vorig jaar strandde het Runners’ lab Athletics Team op amper 50 seconden van het Europees record op de Brussels Ekiden. Dit jaar doet het team opnieuw een serieuze gooi naar de recordtijd van 2u03:12. Deze keer niet op het golvend parcours in en rond het Park van Laken, wel in Tongeren tijdens de Runners’ lab Ekiden.

Vanop de eerste rij meemaken hoe het team geschiedenis schrijft of hen het vuur aan de schenen proberen leggen? Dat kan door zelf deel te nemen. Schrijf u hier in voor de Runners’ lab Ekiden op vrijdag 11 november. De opbrengst gaat bovendien integraal naar de MS-Liga.

Disclaimer: dit bericht komt er op basis van een sponsorovereenkomst.