Zaterdag 14 oktober is het opnieuw tijd voor de Adecco Brussels Ekiden, ’s werelds grootste ekiden én het belangrijkste team event van het jaar in België. Meer dan 1400 teams gaan in en rond het Koning Boudewijnstadion de sportieve strijd aan met elkaar.

In deze aflossingsmarathon moeten alle teamleden de krachten bundelen om samen de marathonafstand van 42,195 km te lopen. Met meer dan 1000 bedrijfsinschrijvingen is deze unieke aflossingsmarathon dé ultieme teambuildingervaring in België. In totaal worden ruim 15.000 bezoekers in het Koning Boudewijnstadion verwacht.

ADECCO ALS NIEUWE TITLE PARTNER

Sinds dit jaar heeft de Brussels Ekiden met Adecco een nieuwe sterke title partner. Nico Reeskens, CEO van The Adecco Group België, kijkt uit naar deze editie: “De Adecco Brussels Ekiden is de voorbije jaren ‘the place to be’ geworden voor sportieve bedrijven. In het kader van ons programma Energy@Adecco proberen we medewerkers te motiveren tijd te nemen om te sporten. Met de Adecco Brussels Ekiden hebben we een excellent middel om -naast collega’s- nu ook onze uitzendkrachten en klanten te betrekken. Dat we bovendien bijdragen voor een goed doel dat kinderen helpt een beter leven te leiden, past helemaal binnen onze globale Win4Youth ambitie … een succesformule die mensen blijft motiveren om deel te nemen.”

TOPLOPERS AANWEZIG

Heel wat toplopers strijken zaterdag neer op de piste van het Koning Boudewijnstadion om een gooi te doen naar de zege. Bij de mannen krijgen we wellicht een tweestrijd tussen Excelsior (met onder meer Jeroen Hendrikx en Kim Ruell) en Team Calipage – Craft (met Isaac Kimeli en Simon Debognies). Bij de vrouwen zijn alle ogen gericht op Team Yellow Armada (met onder meer Sofie Van Accom).

AFTERPARTY MET LEVEL SIX

Deelnemers kunnen best nog een klein beetje energie in de tank houden. Na de Adecco Brussels Ekiden is een klein feestje wel op zijn plaats. Partyband Level Six zal voor de nodige ambiance zorgen en iedereen op de dansvloer krijgen.

PROGRAMMA ADECCO BRUSSELS EKIDEN 2017:

– 10.00 u. Afhalen startnummers en daginschrijvingen Chiquita Kids Run

– 12.00 u. Chiquita Kids Run 1 km

– 13.00 u. Adecco Brussels Ekiden

Voor meer info: www.adeccobrusselsekiden.be

De volledige deelnemerslijst kan u hier terugvinden.

Persbericht