Na een zinderend WK in Londen loopt het Diamond League-seizoen op z’n eind. Vorige donderdag vond de eerste van twee finales plaats in Zürich, vandaag worden de overige 15 trofeeën uitgereikt in het Koning Boudewijnstadion in Brussel.

De Memorial Van Damme is al toe aan zijn 41ste jaargang en het belooft ook vandaag weer een heus atletiekfeest te worden. Wat u allemaal mag verwachten leest u in onze voorbeschouwing of hoort u van de meetingdirecteur Cédric Van Branteghem in volgend interview. Voor de winnaar in elke Diamond League-discipline is er maar liefst 50.000 dollar (42.000 euro) weggelegd.

Op Canvas kunt u vanavond vanaf 19u30 terecht voor een rechtstreeks verslag. Daarnaast werd een app ontworpen om het volledige gebeuren via verschillende kanalen te volgen, meer info daarover vindt u hier.

Tot slot kunt u voor alle verdere info natuurlijk ook terecht op de website van de organisator. Het programma met daarbij de live-results vindt u via deze link.