Na een succesvolle IFAM Indoor én Outdoor, heeft de organisatie achter beide meetings de smaak goed te pakken. Nog dit zomerseizoen zet het IFAM-team ook zijn schouders onder de Brussels Grand Prix-meeting.

Op zondag 5 juli 2015 slaan IFAM en Brussels Athletics de handen in elkaar op de Brussels Grand Prix-meeting. Het IFAM-team droomde na de internationale meetings in Oordegem (top 50 in de wereld) en de EAA indoor meeting in Gent (top 30 in de wereld) ook van een variant in Brussel. “De piste in het Koning Boudewijnstadion is één van de snelste van de wereld. Bovendien lopen vele atleten er graag en blijft ze iets mythisch hebben, gezien ook de Memorial Van Damme daar plaatsvindt.” aldus Kim Barbé van evenementenbureau Maspoe.

De organisatie wil de goede lijn van de IFAM-meetings doortrekken. Concreet betekent dat onder meer een hele reeks hazen en tegenstand op maat voor de Belgische atleten. Team Arctic zorgt voor de elektronische ondersteuning.