Afgelopen zaterdag stond de IFAM Outdoor op de planning. Het was opnieuw een editie die we niet snel zullen vergeten, daarover bestaat geen twijfel.

Gisteren bundelden wij al de limietpogingen van de Belgen die op de IFAM gelukt zijn, in een samenvattend verslag, daarnaast vond u ook een reeks foto’s op onze site. Hieronder vindt u 3 racevideo’s. Eerst die van de 400m heren met de Borlées, Julien Watrin en nog vele anderen, daaronder kunt de A-reeks van de 800m bij de mannen bekijken met Aaron Botterman die zich plaatst voor het EK beloften en Stijn Baeten en Aurèle Vandeputte die er nog nét niet in slagen, en last but not least de racevideo van de A-reeks van de 5000m met EK-limieten voor beloften Isaac Kimeli en Steven Casteele en junior Simon Debognies (ook de broers Kersten plaatsten zich op de 5000m voor het EK, dan wel in de B-reeks, en die hebben we helaas niet op video). Geniet ervan!

Racevideo 5000m A-reeks – IFAM Outdoor – 23 mei 2015 from Atletieknieuws on Vimeo.