De populaire Urban Trail wordt nu ook in Gent georganiseerd. Het loopevenement over ongeveer 10 km dat door historische gebouwen en andere mooie plekjes van de binnenstad loopt, zal plaatsvinden op zondag 29 maart, zo maakte Golazo vandaag bekend.

De start en finish van de Urban Trail zal liggen aan de Leopoldskazerne. De organisatie zal in de loop van de volgende weken meer informatie prijsgeven over het parcours, maar wat onder meer al vast staat is dat er een passage zal zijn door het kunstencentrum “Vooruit”. Er zullen wel maar 6.000 deelnemers worden toegelaten, dus er wordt verwacht dat het evenement snel zal volzet zijn. De vorige edities in Antwerpen, Brugge en Mechelen waren alvast een succes.

Vanaf maandag 9 februari om 11 uur kunt u via www.urbantrailgent.be u inschrijven.

Urban Trail