Cadet Thomas Engels zal ook niet ontevreden zijn met de nieuwe locatie. Hij mag immers knokken voor de nationale titel op zijn thuispiste. - Foto: Tomas Sisk
Cadet Thomas Engels zal ook niet ontevreden zijn met de nieuwe locatie. Hij mag immers knokken voor de nationale titel op zijn thuispiste. – Foto: Tomas Sisk

Het BK cadetten en scholieren gaat niet langer door in Lier op de piste van AC Lyra. De locatie is gewijzigd. De beste Belgische cadetten en scholieren moeten niet langer in het Netestadion zijn voor het BK, het Putbosstadion is nu de place to be.

Vanwege werken aan de piste te Lier kon de atletiekfederatie niet anders dan de locatie van BK te veranderen. Wellicht zullen de meeste cadetten en scholieren daar niet rouwig om zijn, want nu krijgen ze de snelle piste in Oordegem onder hun voeten. Het Putbosstadion krijgt naast het nationaal kampioenschap voor cadetten en scholieren ook dat van de estafetten van de juniores. Dit alles op 30 en 31 augustus.