Eline Berings en Sara Aerts starten donderdag op de indoormeeting in het Duitse Düsseldorf. Beide atletes lopen er de 60m horden.

Eline Berings zakte ook vorig jaar af naar Düsseldorf. Ze liep er toen 8″04 in de reeksen en 8″01 in de finale, waarmee ze derde werd. Berings liep afgelopen weekend op het Vlaams kampioenschap haar limiet voor het WK in Sopot en zette met 8″00 een twee wereldjaarprestatie neer.

Sara Aerts is nog op zoek naar haar WK-limiet (8″07). Zij bleef afgelopen weekend op amper 1 honderdste van een seconde steken. Met het internationale veld in Düsseldorf zijn zeker mogelijkheden. Onder meer Tiffany Porter, brons op het WK in Moskou, en Kellie Wells, die ook naar de Flanders indoormeeting afzakt, starten er.

dusseldorf aerts beringsAlle deelnemers in Düsseldorf vindt u hier.