Foto - Jasper Jacobs
Foto – Jasper Jacobs

Jolien Boumkwo heeft er een minder seizoen opzitten. De Gentse werpster kende nochtans vorig seizoen een topjaar. Met onder meer een 10de plaats op het WK voor Junioren, een nominatie voor belofte van het jaar en ettelijke malen een verbetering van het Belgisch record hamerslingeren bij de junioren. Dit jaar wilde het echter niet lukken voor de studente Handelswetenschappen en Bestuurskunde. Zo maakte ze amper progressie t.o.v. haar vorige seizoen en kon ze zich net niet kwalificeren voor de finale op het EK voor beloften. Maar Jolien, die dit jaar pas 20 wordt, weet wat er fout zit en kijkt uit naar volgend seizoen waar hopelijk al haar records zullen sneuvelen en ze weer een topjaar zal kennen. Bekijk hieronder het interview.

4 REACTIES

  1. Enorme stagnatie en geen amper progressie. Erg jammer. Misschien eens bezinnen over de toekomst.

  2. Moest iedereen de moed reeds verliezen na één minder seizoen dan zou atletiek niet zijn wat het nu is. Bovendien; het seizoen is nog niet afgelopen… ;-)

  3. Inderdaad, erg mager seizoen. Zoals in het interview door Jolien gezegd, misschien te weinig focus, intensieve trainingen,.. Karakter? MAAR! Ondanks alles, veel succes komend seizoen, of wie weet nog dit seizoen?

Reacties zijn gesloten.