De olympisch kampioene zevenkamp Jessica Ennis-Hill heeft het begin van haar outdoorseizoen uitgesteld wegens een blessure aan de linkerachillespees. De Britse liet weten niet deel te nemen aan de meeting in het Schotse Edinburgh. Het zou haar eerste toernooi geweest zijn sinds ze olympisch goud behaalde in Londen.

Lees meer op De Morgen.

Met een vreemde timing, raakte ook het volgende nieuws bekend.

De BBC zou graag hebben dat Ennis deelnam aan het Britse televisiedansshow Strictly Come Dancing zien. De olympische kampioene in de zevenkamp liet weten wel oren te hebben naar het aanbod.‘Ik ben een grote fan van het programma’, zei ze. ‘Ik zou het graag doen, hoewel ik vrees dat ik live op televisie niet zo goed zou dansen. Het zou sowieso een uitdaging zijn, maar dan eentje waarvan ik zeker zou genieten.’

Meer daarover lees je hier.