Pieter-Jan Hannes

Het koningsnummer op de 4de editie van de IFAM Outdoor gisteren was natuurlijk de 1500m. Met een héél sterk deelnemersveld waaronder de Turk Ozbilen stond het in de sterren geschreven dat er persoonlijke records en limieten zouden sneuvelen. Het was uiteindelijk Ozbilen, de nummer 8 van de spelen in Londen, die de wedstrijd won in een tijd van 3’35″. In zijn zog vochten de Belgen een pittige strijd uit en het was Pieter-Jan Hannes die na een verschroeiende laatste ronde het pleit won en over de finish kwam in 3’38″87, samen met Tarik Moukrime die 3’41″96 liet optekenen is dit goed voor een ticket richting het EK voor beloften.  Pieter-Jan Hannes was achteraf zeer tevreden met zijn wedstrijd en hoopt volgende week nog 1 wedstrijd te lopen om dan daarna alles in teken van het EK voor beloften te plaatsen.  Op dat EK gaat hij resoluut voor goud! Bekijk hieronder een interview met Pieter-Jan Hannes.