Bij de mannen kroonde zich gisteren op 100m op de IFAM Outdoor Damien Broothaerts tot winnaar. De atleet van RESC, die ook nog eens tweede werd op de 110m horden, finishte in 10″67 voor twee Britten. In de A-reeks bij de vrouwen won de Nederlandse Vassell in 11″72 voor een Finse en Sarah Rutjens, die eveneens ook laatste werd, want de andere deelneemsters begingen een valse start. De B-reeks werd gewonnen door Justine Desondre in 11″86.  Bekijk hieronder alle drie de wedstrijden.

Bij de 400m bij de mannen stond er in de B-reeks een limietpoging van Seppe Thys op het programma voor het EK in Tampère. Met 47″06 haalde hij de limiet van 46″64 nog niet. In de A-reeks bij de mannen won de Ier Brian Gregan in een tijd van 45″82. Bekijk hieronder beide races.

Seppe, hier naast die andere grote belofte op de 400m, Dylan Borlée. - Foto: Jasper Jacobs
Seppe, hier naast die andere grote belofte op de 400m, Dylan Borlée. – Foto: Jasper Jacobs