Abdelhadi El Hachimi
Foto: Jasper Jacobs

Abdelhadi El Hachimi, deze winter één van de smaakmakers in de wedstrijden van de nationale CrossCup, start zondag in de marathon van Antwerpen met een ambitieuze opdracht. De 38-jarige Schepdaalnaar gaat er resoluut voor de WK-limiet, die intussen alweer met een eindtijd van 2.10.10 een heel stuk scherper is gesteld. ‘Vorig jaar was ik in Eindhoven een minuut trager, maar toen kende ik de brute pech om het grootste deel van de wedstrijd in mijn eentje te moeten afwerken. Ik liep mijn tweede deel wel sneller dan het eerste.

Lees verder op het Nieuwsblad.

1 REACTIE

  1. Toch wel vreemd dat hij dan voor Antwerpen kiest en niet voor Rotterdam, waar hij zeker was van mooie groep voor 2u10. Als er al een kleine kans was dat hij het kan dan was het toch zeker in Rotterdam en niet in Antwerpen. Nu legt hij zijn lot bij enkele hazen die er uit zullen zijn als de marathon pas begint en enkele Kenianen (die 4jaar! geleden amper 2u09 liepen). Waarschijnlijk krijgt hij mooi startgeld, hopelijk kan hij ons met verbazen met een knappe prestatie.

Reacties zijn gesloten.