Home » Nieuws » Nationaal » De reacties van Watrin en de 4 Borlées na de gouden medaille op de 4x400m
Foto: Jasper Jacobs

De reacties van Watrin en de 4 Borlées na de gouden medaille op de 4x400m

U hebt het wellicht al gehoord, onze 4x400m-mannenploeg heeft iets voor 18u goud veroverd op het EK indoor in Praag. Nadat ze lange tijd op zilver leken af te stevenen, zorgde Kevin Borlée als laatste man voor een verschroeiend eindschot en wist hij de Polen nog net te remonteren om het goud binnen te rijven.  De 4x400m-ploeg, die pas in extremis nog een startbewijs kreeg na het forfait van Duitsland, verbaasde zowat iedereen, Jacques Borlée inclusief, door naar de Europese titel te snellen in een nieuw Belgisch en Europees record. Een uitgebreid verslag van deze fenomenale prestatie vindt u hier. Hieronder kunt u de reacties bij Sporza bekijken van Julien Watrin, Dylan Borlée, Jonathan Borlée, Kevin Borlée en tot slot Jacques Borlée. Geniet ervan!