Home » Nieuws » Internationaal » Hilda Kibet in actie in Rotterdam, maar laat WK schieten

Hilda Kibet in actie in Rotterdam, maar laat WK schieten

Hilda Kibet staat aanstaande zondag aan de start van de Marathon Rotterdam, de wedstrijd waar ze twee jaar geleden haar persoonlijk record liep. De Keniaanse Nederlandse heeft haar zinnen gezet op het Nederlandse record, in handen van haar tante Lornah Kiplagat. Later op het jaar laat ze de marathon op de wereldkampioenschappen in Moskou schieten. De 32-jarige wil in het najaar liever een grote stadsmarathon lopen. Kibet wil pieken naar de marathon van New York, waar ze eigenlijk ook al vorig jaar graag had gestart, maar waar orkaan Sandy er anders over besloot. Het jaar daarna gaat ze wel voor deelname aan de marathon bij de Europese kampioenschappen in Zürich. “Dan wil ik voor de titel gaan.”

Lees verder op FOKSPORT.nl

Lees meer over Kibet en haar marathon van Rotterdam van zondag a.s. op Losse Veter.