Home » Nieuws » Nationaal » Jan Van Den Broeck mist op een haar na de EK-limiet
Foto: Jasper Jacobs

Jan Van Den Broeck mist op een haar na de EK-limiet

Jan Van Den Broeck heeft vandaag op de meeting van Eendracht Aalst in de Topsporthal in Gent de EK-limiet niet gelopen. Op de Aalsterse indoormeeting deed de atleet van Topsport Defensie een laatste poging en met een tijd van 1:48.43 strand hij op amper 30 honderdsten van de limiet op de 800m. Jan Van Den Broeck werd goed gehaast tot op de 300m van de finish door Niels Platteau. Toch mocht het niet zijn voor Jan en mistte hij die limiet. Nu mikt hij volledig op de zomer op het WK outdoor in de Russische hoofdstad, Moskou.

Foto: Jasper Jacobs
Foto: Jasper Jacobs

 

Bekijk hieronder de limietpoging op de 800m van Jan Van Den Broeck van vandaag in de Topsporthal in Gent.