Hanne Claes neemt na het zomerseizoen afscheid van de sport. Zondag mocht ze dus voor de laatste keer in haar carrière aan de bak op de interclub. Claes haalde daarvoor haar sprintbenen nog eens boven, sprokkelde punten voor DCLA maar genoot bovenal van haar laatste optreden voor eigen club. Toch is de aanloop naar dit seizoen niet vlekkeloos verlopen. De Belgische recordhoudster op de 400m horden blijft desondanks hoopvol voor de rest van de zomer. “Als ik even consistent kan blijven trainen, dan geloof ik dat ik binnen een paar weken wel mijn beste vorm zal halen.”

We hadden het met Hanne Claes ook nog over de World Relays, waar een blessure enigszins roet in het eten gooide, de kampioenschappen, haar zomerdoelen en nieuwe duels met Paulien Couckuyt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in