Jacques Borlée en Carole Bam hebben hun opstelling voor de WK-finale van de 4x400m uit de doeken gedaan. Vooral Borlée verrast door Kevin Borlée aan de kant te houden. Bij de Belgian Cheetahs wordt beroep gedaan op de frisse benen van Camille Laus.

De vier die het moeten doen voor de Belgian Cheetahs en de Belgian Tornados zijn bekend. De verwachtingen waren dat zowel Kevin Borlée als Alexander Doom in de ploeg zouden komen, maar de kapitein zal zijn schip vanaf de zijlijn moeten besturen. Of het door de problemen aan de voet komt waarover eerder deze week al twijfels bestonden of door een andere reden is onbekend. Kersvers wereldkampioen Doom mag dus wel nog eens opnieuw door de Emirates Arena razen. Hij wordt als laatste loper ingezet. Jonathan Sacoor mag net als in de reeksen in de startblokken kruipen. Na hem is het aan Dylan Borlée en Christian Iguacel.

Bij de vrouwen stond in principe al vast dat Camille Laus in de finale ingezet zou worden. Dat plan blijft ongewijzigd. Dat gaat ten koste van Imke Vervaet. De volgorde wordt daardoor Naomi Van den Broeck als startloopster, gevolgd door Helena Ponette, Laus en Cynthia Bolingo als slotloopster.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in