Rani Rosius heeft op het WK in Glasgow de zesde plek gegrepen op de 60m. Ze deed dat door naar 7″14 te snellen. Twee honderdsten trager dan haar eerdere chrono’s van de dag, maar wel onder het PR dat voor vandaag op haar naam stond.

Rani Rosius heeft er een onvervalste topdag opzitten. Tot drie keer toe dook ze over 60m onder de 7″15 die voor vandaag als haar persoonlijk record gold. In de reeksen maakte ze indruk door 7″12 te klokken, tijdens de halve finales deed ze dat nog eens over. Het leverde haar op de koop toe een finaleplaats op.

In die finale was Julien Alfred in 6″98 de snelste vrouw van de wereld. Rosius kwam net als de winnares vooral in het tweede deel tot haar recht. Al voor de derde keer op één dag had ze een ijzersterke chrono in huis. De AVT-sprintster kwam als zesde over de meet in 7″14.

Foto: Dan Vernon for World Athletics

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in