De Belgian Tornados zullen in de finale van het WK indoor in Belgrado dan toch niet voor dezelfde opstelling kiezen als in de reeksen. Jonathan Sacoor zal de derde wissel voor zijn rekening nemen, ten koste van Dylan Borlée. Ook de opstelling van de Belgian Cheetahs is bekend. Zij voerden geen wijzigingen door.

Jacques Borlée heeft bekendgemaakt welk viertal de finale van de 4x400m op het WK indoor voor zijn rekening mag nemen. Hij laat Dylan Borlée opvallend van aan de zijlijn toekijken waardoor Jonathan Sacoor in de ploeg komt. Julien Watrin mag net als in de reeksen de start voor zijn rekening nemen. Daarna is het de beurt aan Alexander Doom, Sacoor en tenslotte Kevin Borlée om het af te maken. De Belgian Tornados mogen vanuit baan vijf van start gaan.

Bij de Belgian Cheetahs geen wijzigingen. Carole Bam rekent op hetzelfde viertal als in de reeksen. Daardoor mag Hanne Claes opnieuw de debatten openen. Na haar komen Naomi Van den Broeck, Imke Vervaet en slotloopster Camille Laus. De aflossingsploeg kreeg de ongunstige baan twee toebedeeld.