Na Mieke Gorissen en Imana Truyers moet de CrossCup in Roeselare het ook zonder Eline Dalemans stellen. De derde van de CrossCup in Mol ziet haar kansen in Roeselare in rook opgaan door een coronabesmetting. 

De CrossCup wordt geteisterd door het coronavirus. Nadat Mieke Gorissen en Imana Truyers al verstek moesten geven voor de manche van Roeselare door coronabesmettingen, moet Eline Dalemans op de valreep passen. De atlete staat net zoals haar concurrentes aan de kant door het coronavirus, waardoor de favorietenrol bij de senioren vrouwen naar Lisa Rooms gaat.

Dalemans was op basis van haar resultaten op zowel de CrossCup Relays, als de eerste individuele manche een kanshebster op de zege in de West-Vlaamse modder. Een coronabesmetting besliste daar echter anders over voor de onfortuinlijke AVLO-atlete.