Ben Broeders heeft zijn vijf dagen oude BR in geëvenaard. Op de All Star Perche in het Franse Clermont-Ferrand vloog Broeders over 5m80, exact de hoogte die hij afgelopen woensdag neerzette in Lievin en waardoor hij zeker is van de Spelen in Tokio. Broeders vloog in zijn eerste poging over 5m50, 5m65 én 5m80. Vervolgens veranderde hij van stok om op 5m87 zijn geluk te beproeven. Na wat moeilijkheden tijdens de eerste twee pogingen werd het net niet voor Broeders om nog eens zeven centimeter beter te doen.

De All Star Perche was de afsluiter van een waanzinnige winter voor Broeders. De Belgische recordhouder in openlucht verbeterde zichzelf met 15 centimeter in zaal én mag zich daardoor ook de nationaal recordhouder noemen in zaal. Dankzij de 5m80 van afgelopen woensdag in Lievin is Broeders ook al zeker van zijn ticket naar de Spelen in Tokio. (later meer)