Op zaterdag 19 oktober is het weer van dat. Dan zoeken we in de Sint Lieve Kolegemschool in Gent – voor één keer niet in de Ghelamco Arena – naar de winnaar van de vierde ATNI-quiz. Onze formule, ‘Een algemene kennisquiz met net dat extra vleugje atletiek’ moet opnieuw zorgen voor een sfeervolle en aangename avond.

Dit jaar gaat onze vierde ATNI-quiz de boeken in. Hetzelfde stramien werd behouden. Je kan teams maken van vier tot zes personen, betaalt 30 euro voor één ingeschreven ploeg én je beleeft een gezellige avond in Gent. Woensdag 16 oktober is de uiterste inschrijvingsdatum indien het maximum aantal ploegen nog niet is bereikt.

Nog niet ingeschreven voor onze vierde ATNI-quiz? Dan wordt het hoog tijd om je aan te melden! Indien je nog niet overtuigd bent lijsten we maar al te graag onze troeven op: prijzen voor alle deelnemers, een bangelijk goede quiz én uiteraard hapjes en drankjes tegen schappelijke prijzen! Starten doen we op zaterdag 19 oktober om 20u stipt. We hopen jullie opnieuw talrijk te kunnen ontvangen.

Inschrijven voor de vierde ATNI-quiz doe je hier.