Naast de CrossCup Relays stond er dit weekend nog een topevenement gepland in Gent. De ATNI-quiz was al aan zijn derde editie toe. In de Ghelamco Arena werd zaterdag voor het eerst sinds eind augustus een overwinning gevierd, al was het niet die van de voetbalploeg, wel die van de Bossjesmannen.

De winkel van Runners’ Lab in Gent liep afgelopen zaterdag rond iets voor acht uur goed vol. Dat had alles te maken met de derde ATNI-quiz die er doorging. Zestien teams van vier tot zes personen pijnigden er hun hersenen. Negen rondes kregen ze te verwerken, telkens met een ander inhoudelijk thema. Atletiek was echter nooit ver weg te denken.

Voorin werd het een spannende strijd. Pas in de laatste rondes konden de Bossjesmannen afstand nemen van hun dichtste achtervolgers. Voor het podium was het tot de laatste telling nagelbijten geblazen. Massagesalon Chez San José hield een puntje over voor zilver. To be announced shortly eindigde gelijk met de Putboskabouters, maar hun sterkere eerste ronde zorgde er toch voor dat ze derde werden.

Iedereen mocht tenslotte volgens de eindranking aanschuiven voor een mooie prijs gesponsord door Runners’ Lab, Structabo CrossCup, IFAM, TRUST Running Retraining en FootFun Voetbalstages. De deelnemers en organisatoren keerden tevreden terug huiswaarts. Het werd een mooie derde editie van de ATNI-quiz. Onder de einduitslag kan u nog enkele foto’s van het evenement terugvinden.

Einduitslag derde ATNI-quiz 20 oktober 2018

1 Bossjesmannen 131
2 Massagesalon Chez San José 122
3 To be announced shortly 121
4 Putboskabouters 121
5 Wafelgate 116
6 Forza Heverlee 113
7 Niveau Nihil 111
8 OPPERVOLTA 109
9 Vet leuk team 104
10 Het is om de Muur van op te lopen 97
11 tOBteam 96
12 Oeh4life 96
13 Team Runaround 93
14 Voor mij nog ne Cara 91
15 6 aan de fles 87
16 QUIZT’T 65