Acht dagen nog maar. Dan is het weer tijd voor de derde ATNI-quiz. We kozen opnieuw voor de gesmaakte formule: een algemene kennisquiz met een vleugje atletiek. Inschrijven kan nog steeds. Wil je je grenzeloze kennis demonstreren, of gewoon een fijne avond met vrienden beleven in Gent? Aarzel dan niet.

De winkel van Runners’ Lab Gent, in de moderne Ghelamco Arena, is opnieuw de locatie van dienst. De vorige edities waren behoorlijk gezellig én uitverkocht, voor de derde editie op zaterdag 20 oktober kan er nog altijd ingeschreven worden tot woensdag 17 oktober. Snel zijn is dus de boodschap.

Er wordt gespeeld in ploegen van vier tot zes personen, de inschrijving kost 30 euro per ploeg. Het startschot wordt om 20u gegeven. Voor alle ploegen zijn er prijzen voorzien.

Inschrijven kan hier.