Hordeloper Dylan Owusu begint het nieuwe atletiekjaar ook onder een nieuwe trainer. Hij neemt afscheid van zijn voormalige coach Werner Vermeire en gaat nu bij de groep van Philip Gilson aansluiten.

Dylan Owusu heeft er een goed seizoen opzitten. De atleet van RCG kon zich plaatsen voor de halve finale op het EK voor beloften en hij verbeterde zich deze zomer naar 50″94 op de 400mH. Toch gaat de 20-jarige Gentenaar voor een andere trainingsaanpak. “Die keuze ging niet over één nacht ijs. Bij Philip Gilson ga ik trainen met atleten die zich ook focussen op de 400mH zoals Maarten Raes en Jasper De Vooght”, verduidelijkt de hordeloper zijn beslissing. “Verder was ik ook gewoon toe aan iets nieuws. Werner en ik gaan gelukkig als vrienden uit elkaar. Wat hij voor mij heeft gedaan zal ik niet snel vergeten.”