Het BK veldlopen gaat komende winter in februari in Brussel door. De CrossCup verliest ook twee manches, want de wedstrijden in Wachtebeke en Dour houden op te bestaan. Het veldloopseizoen zal er dus heel anders gaan uitzien.

Na jaren de internationale trekpleister van het Belgische veldlopen te zijn geweest in december, ontvangt het Park van Laken komend veldloopseizoen het Belgisch kampioenschap. Dat het seizoen nu twee weken vroeger zal eindigen, is voor veel atleten die zich op het zomerseizoen willen richten een interessante ontwikkeling.

De manches in Dour en Wachtebeke verdwijnen om financiële redenen, en dus gaat de CrossCup verder met twee wedstrijden minder.  De andere wedstrijden blijven bestaan en behouden ook hun datum.

De volledige kalender van de CrossCup:

22/10 Relays Gent

5/11 CrossCup Mol

26/11 CrossCup Roeselare

21/1 CrossCup Hannuit

11/2 KVV Rotselaar

25/2 BK Brussel