Door besparingen wordt de Lotto CrossCup niet meer live-uitgezonden op Sporza, maar telkens in een samenvatting. Het BK in Wachtebeke zal wel nog live te zien zijn, dat liet Marc Willems van Sporza ons vandaag weten.

Door de besparingen bij de VRT zal u de overige manches van de CrossCup niet meer live kunnen volgen. Er volgt hoe dan ook een samenvatting, en aangezien daar wat montagewerk aan te pas komt kan dit nog niet meteen worden uitgezonden. Zo zal de samenvatting van CC-manche vandaag in Rotselaar vermoedelijk om 17u30 te zien zijn, of misschien nog iets later.

Ook gaf Marc Willems meer toelichting bij de Sporza-plannen voor de internationale kampioenschappen in 2015. “We brengen dagelijks, weliswaar laat op de avond, samenvattingen van het EK indoor. Het WK outdoor in Peking brengen we wel live!”