Met het oog op het EK indoor, dat vrijdag van start gaat, lijkt het ook interessant om te weten via welke kanalen u de Belgen zoveel mogelijk live in actie kan zien. Ondanks de spijtige samenval met het WK baanwielrennen zal u het EK atletiek gelukkig weinig moeten missen. Hieronder geven we de verschillende opties mee waar atletiek live gebracht wordt.

De Sporza livestream zal dit weekend, en ook vrijdag, overuren draaien. Alle sessies kan u er live volgen. Bij de ochtendsessies zal er vakkundig commentaar voorzien worden bij de wedstrijden met Belgen. Tijdens de avondsessies zullen Marc Willems en Kris Meertens alle wedstrijden van verslag voorzien.

De avondsessies zullen ook geregeld op tv te volgen zijn. Op zondag is dat zonder afwisseling met het WK baanwielrennen op Canvas vanaf 19u. Die dag kan je ook een samenvatting van de ochtendsessie op Eén bekijken tussen 13u30 en 14u. Op zaterdag zal de avondsessie afwisselend mét het WK baanwielrennen gebracht worden op Canvas. Op de eerste avond van het EK indoor begint de live-uitzending op Canvas na De Afspraak omsteeks 21u10, eveneens met afwisseling WK baanwielrennen. Ochtendsessies worden niet live op de Vlaamse televisiezenders gebracht.

De Franstalige televisiezender La Deux zal, op de avondsessie van vrijdag na, alles live brengen. Op de Britse zender BBC Two kan u alle actie van het EK indoor live volgen. Als u er dan ook nog onze website en sociale mediakanalen bijneemt, dan zal u zeker niets moeten missen van het EK indoor.