Een nieuwe blessure aan de hamstrings kost hordeloper Adrien Deghelt de rest van het indoorseizoen. Deghelt liep de blessure op tijdens de IFAM indoor van afgelopen weekend. De Naamse atleet zet zijn zinnen alvast op het zomerseizoen.

De blessure aan de hamstrings kwam er voor Deghelt tijdens de reeksen van de 60m horden, afgelopen zaterdagavond op de IFAM indoor in de Topsporthal in Gent. Deghelt won die reeks in 7″85. “Adrien wilde nog starten in de finale, maar ik heb hem daarvan kunnen weerhouden”, reageert coach Jonathan N’Senga op de RTBF. “We kunnen geen risico’s nemen met het oog op het zomerseizoen en het WK in Peking.”

Deghelt zal de komende weken herstellen van de blessure en daarna toewerken naar een eerste limietpoging. Om het WK in Peking te halen heeft de Naamse hordeloper 13″47 nodig op de 110m horden. Zijn persoonlijke beste staat op 13″42.