Een goede vier dagen geleden bereikte ons nog het nieuws dat de cross van RAM in Mechelen het meeste deelnemers had van alle crossen tot dan toe, maar vandaag staat er weer een nieuwe veldloop op nummer 1, die van AC Deinze.

De Grote Prijs Stad Deinze, jaarlijks goed voor vele supporters en participanten in de Brielemeersen. Ook dit jaar was het volk in grote getale aanwezig, waaronder maar liefst 1551 deelnemers. Daarmee wordt de relatief jonge cross – het was immers vandaag nog maar de 17de editie – de grootste van het land.  De 1572 deelnemers van vorig jaar, werden helaas niet gehaald, maar dat maakte het in feestje in Deinze er niet minder op. Bij de senioren vrouwen won trouwens Katrijn Vande Riviere, bij de senioren heren mocht Stijn De Vulder zegevieren.

Al de uitslagen zijn hier te bekijken!