Vanavond vindt na 3 voorrondes en 2 halve finales, de finale plaats van het VTM-programma ‘De Grote Sprong’. Gewezen polsstokspringkampioen Kevin Rans springt na een indrukwekkend parcours vanavond in de finale en maakt kans op de felbegeerde winst.

Kevin RansKevin Rans plaatste zich in de voorrondes makkelijk voor halve finale. Ook de halve finale doorstond hij met enig gemak, al had hij tijdens de trainingen vooraf wel te kampen gehad met een hersenschudding. Vanavond vindt dan de finale plaats, waar 6 bekende Vlamingen lang naar uitgekeken hebben. In de finale zorgt VTM ervoor dat er nog meer spektakel te zien zal zijn in het Olympiabad in Brugge. Zo moeten de 6 finalisten niet alleen afrekenen met een aartsmoeilijke individuele sprong, ook staat een duo-sprong op het programma. Ex-miss België Tanja Dexters zal Kevin vergezellen in deze synchroonsprong.

Wie zich nog in de finale heeft gewerkt naast Kevin en Tanja zijn Ian Thomas, Sean Dhondt, Sonja Kimpen en Niels De Jonck. Vanaf 20u40 kan u terecht op VTM voor de finale van ‘De Grote Sprong’. De kijker zal uiteindelijk beslissen wie zich tot winnaar kroont van het felbesproken showprogramma.