Thomas Smet, ranglijstaanvoerder in het speer, werpt vanavond in eigen huis  - Foto: Jasper Jacobs
Thomas Smet, ranglijstaanvoerder in het speerwerpen, gooit vanavond in eigen huis – Foto: Jasper Jacobs

Op zaterdag vindt de laatste manche van de Flanders Cup plaats. In Merksem verzamelt de nationale en internationale top voor de laatste maal dit jaar. Het OLSE-gala betekent traditioneel één van de laatste pogingen op een mooie nieuw record of beste seizoenstijd. Centrale gast van de avond wordt OLSE-atleet Pieter-Jan Hannes. De Europese beloftenkampioen en WK-ganger neemt zelf niet deel, maar zal in eigen huis uitgebreid gelauwerd worden omwille van zijn prestaties dit jaar.

Alle deelnemers vindt u hier.

Het uurrooster bekijkt u hier.

 

Live-resultaten zijn hier te volgen.

 

Alle info vindt u op de site van Olse Merksem zelf.

 

Gebruik de hashtag #olsegala en tweet zelf mee.